Njoftim

Programet | March, 03, 2013 | by 0 Comments

NJOFTIM

Mirësevini në faqen tonë të internetit www.promokos.info

Të ndëruar klient/e tani e keni mundësinë më të lehtë dhe më të mirë për të aplikuar për:
- Qëndrim të përhershëm,
– Punësim dhe
– Studimë në Kanada

Objektivi ynë është që të bëjmë sa më të thjeshtë procesin e aplikimit për qëndrim të përhershëm, studim dhe punësim në Kanada, duke ju siguruar një shërbim profesional të opsioneve tuaja për aplikim dhe me një grup të profesionistëve nga stafi i Agjensionit Promokos do t’ju ndihmojmë që ju si aplikantë të mos dështoni në kompletim të lëndës.

HAPI I PARË PËR APLIKIM – APLIKIMI “ONLINE”

Për fillim klienti i përgadit dokumentet e poshtëshënuara, pasi ti përgadit të njëjta i scanon dhe i dërgon në email: info.promokos@gmail.com.

DOKUMENTET E NEVOJSHME PËR HAPIN E PARË PËR APLIKIM

1. PASAPORTA KOPJE E APLIKANTIT KRYESOR,
2. ÇERTIFIKATA FAMILJARE,
3. ÇERTIFIKATA E LINDJES PËR TË GJITHË ANTARËT E FAMILJES (Për ata që kanë me hy në aplikim)
4. KOPJET E LETËRNJOFTIMEVE TË GJITHË ANTARËVE TË FAMILJES, (Për ata që kanë me hy në aplikim)
5. NGA NJË FOTO BIOMETRIKE E FORMATIT PËR NË KANADA, NË CD APO USB, (Për ata që kanë me hy në aplikim)
6. ÇERTIFIKATA E MARTESËS APO E BASHKËJETESËS,
7. INFORMACIONE TË PLOTA RRETH PËRGADITJES ARSIMORe (DIPLOMA, ÇERTIFIKATA, REFERENCA PUNE, LETËR REKOMANDIMI, CV E PLOTË) (Për aplikantin kryesor)
8. VËRTETIM QË NUK JENI NËN HETIME, (Për aplikantin kryesor)
9. QARKULLIMIN BANKAR BRENDA 6 MUJAVE TË FUNDIT (Për aplikantin kryesor)
10. DËSHMI PËR PROFESIONIN AKTUAL, (Për aplikantin dhe bashkëshortën e aplikantit)
11. INFORMACIONET E PLOTA PËR PRINDËRIT E APLIKANTIT (data e lindjes, data e vdekjës nëse njëri prindve nuk jeton, këto shënime shkruhen në fletë të bardhë A4).

SQARIM PËR MËNYRËN E PAGESËS:

Aplikimi është pa pagesë, por shërbimet si: plotësimi i formularëve është me pagesë, pra 5.00 €, për një faqe, pagesa bëhët në bazë të numrit të antarvë që kanë me hy në aplikim sipas Çmimorës së më poshtmë:

* Për një person: përkthimi, plotësimi dhe procesimi i formularëve është: 50.00 €,
* Për një cift: përkthimi, plotësimi dhe procesimi i formularëve është: 75.00 €,
* Për një familje 3 anëtarëshe, plotësimi dhe procesimi i formularëve është: 94.00 €,
* Për një familje 4 anëtarëshe, plotësimi dhe procesimi i formularëve është: 109.00 €,
* Për një familje 5 anëtarshe, plotësimi dhe procesimi i formularëve është: 134.00 €,
* Për një familje 6 anëtarshe, plotësimi dhe procesimi i formularëve është: 159.00 €,
* Për një familje 7 anëtarshe, plotësimi dhe procesimi i formularëve është: 184.00 €,

Pagesa bëhët në bankë:
Numri i llogarisë: 1145001871000195 – ProCredit Bank
Përshkrimi:
Për plotësim të formularëve për Kanada.

Kujdes: Pagesa e bërë nga aplikanti shkonë për shërbime administrative (plotësimi i formularëve) për Agjencionin Promokos, kjo shumë e pagesës nuk kthehet nësë klienti e merr një përgjigje negative, si dhe klienti nuk ka drejtë ankese nëse një përgjigji I vonohet.

KUJDES: Për plotësim të formularëve duheni të bashkpunoni ngusht me administratën e Agjensionit Promokos.

KONTAKTI:

Adresa: Prizren, Ortakoll, te ABI center, përkatsisht te Tregu i Gjelbërt, kati i dytë.
E-mail: info.promokos@gmail.com

www.promokos.info

Continue reading

Kalendari

February 2016
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29